Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Tjockismöte

Publicerad 2009-05-19 10:21:18 i Allmänt

Idag ska jag på uppföljning hos Eva "the weight coach".... Tiden har kommit när jag ska vara smal och läcker. Vet inte om jag har lyckats till 100% men det ska bli såå spännande. När Binthi var där började hon gråta av lycka.

Jag kräver tårar.. Jag vill också skapa lycka.

Heja mig!

Performence på vernissage

Publicerad 2009-05-13 16:15:08 i Allmänt

Japp igår var jag med på Memonas vernissage, otroligt roligt men åh så läskigt det var. 
Första frågan Memona ställde till mig var om jag kände mig trygg, och det kan jag väl inte direkt påstå att jag gjorde. Men efter ett glas vin och rundvandring bland alla konstverk började jag känna mig lite mer bekväm, jag behövde bara få lite mer kött på bena. Det är inte lätt att börja ragga när man inte ens har känt stämmningen bland alla estetiskt lagda människor. Jag hittade snabbt mitt första offer, han hade flickvän och var inte alls intresserad av en otrohetsaffär. Jag gav honom ändå ett frikort att leta upp mig så fort han kom på andra tankar.
De jag erbjöd en trekant kände ganska snabbt ett obehag men gick ändå ifrån mig med ett mystiskt leende på läpparna.

Nått jag kom fram till är iallafall att konstkillar är upptagna män, på 3,5 timmar träffade jag endast 4 singlar.

Efter någon timme kom min karaktär Erika och karaktären Elin på att vi kan ju jobba i team, hennes mål var nämligen att hitta mannen i hennes liv, så träffade vi på killar som var intresserade av ett förhållande kunde hon ta dom men ville dom bara knulla så var det fritt fram för mig. Det blev mycket lättare att konfrontera människor som 2, för när jag kom som ensam och krävde sex var det väldigt lätt för männen att vika av, men när vi var 2 var dom omringade, dom var fast i vårt grepp.

Stod och pratade ganska länge med en kille som sa att om jag hade vart kille och erbjudigt en snabbis på toa hade jag vart pervers nu var jag nästan bara charmig och modig. Helt sjukt egentligen, men det är den världen vi lever i.

Nu till det otroliga, sista killen jag attakerade med mina sexfrågor tackade seriöst ja till en snabbis, jag har aldrig blivit så ställd i mitt liv. Och jag hade verkligen inte tänkt så här långt, vad skulle jag göra nu, ville memona att jag skulle ha sex på toan? Tack och lov så ändrade han sig när han fick veta att jag inte hade nån kondom, puh tänkte jag.

Det var en annorlunda men rolig tisdag i mitt liv. Nu på lördag och nästa är det dags för flera skådespeleri på konstfack så missa inte Memonas utställning alltså den 16/5 och den 23/5.

Memona

Publicerad 2009-05-12 09:44:03 i Allmänt

Idag har världens finaste Memona sin vernissage, och jag ska vara henne tillhanda. Ska bli jättekul, är lite nervös. Jag ska gå runt och mingla med alla gäster, mingla aka ragga. Mitt namn är Erika och jag är en "slampa"... Ja eller det tycker mina vänner iallafall, jag ser bara väldigt lätt på sex, varför vara i ett förhållande när man kan ligga runt... Det är ungefär dom tankarna jag ska ha ikväll när jag går och minglar och pratar med främmande människor. Så läskigt men så roligt.

Får uppdatera sen hur det gick :)

Lycka till älskade Memona!

Wolverine

Publicerad 2009-05-11 15:40:02 i Film

Var och såg wolverine i helgen, min första X-men film, den var sååå bra, jag älskar en riktigt bra och klyschig actionrulle.  Så den kan jag rekommendera, nu måste jag bara se alla andra X-men filmer, hoppas dom är lika bra bara :)


Jag och Nikki har startat en pakt, vi ska se alla mina filmer i bokstavsordning, det började hårt men vi blir lite snällare och snällare för varje dag som går, det är ju ändå 220 filmer typ. Kommer ta så lång tid.
Än så länge har vi sett 3st haha sakta men säkert Jajajajaja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela