Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Julklappar

Publicerad 2008-12-26 15:49:10 i Allmänt

Jag fick Singstar i julklapp, sååååå jävla kul, har redan spelat massor, fick abba och svenska hits spelen, ska köpa 80-tal, 90-tal och legends nu när jag får lön.

SINGSTAR ÄR DET BÄSTA DET BÄSTA SOM HAR HÄNT :)

Dan före doppardan

Publicerad 2008-12-23 16:00:45 i Allmänt

Idag ska jag hem till fina mamma och Peter, ska bli så mysigt att klä granen och titta på Sunes Jul.
Älskar dan före Julafton, nästan mysigare än själva huvuddagen.

Måste däremot komma på nya knep för att få granen till min gran.

Varje år så är det nämligen jag och Emma som klär granen, det som har vart bra andra år är att Emma har vart en liten plutt så då har jag kunnat manipulera henne till att göra exakt som jag säger. Men nu är hon 13år, hur fan får man en trotsig tonåring att göra som man vill, detta känns bortom min makt. Jag har 2 timmar på mig att komma på min största kupp nånsin.

Emma se upp för snart kommer syrran hem och låser in dig i garderoben, det blir nog lättast att klä granen om du hålls gömd ;)

Skogshoran checkar ut!

Publicerad 2008-12-19 17:11:42 i Allmänt

Det har vart en trevlig tid, men även dom goda stunderna måste ha sitt slut.
Fanny "skogshoran" Engströmmer lämnar oss på bokningen idag, hon ska bli mäklare, hon är duktig minsann, stora planer för livet.

Lycka till Fanny lilla :) Vi kommer sakna dig!

Jag hatar Makeup Store

Publicerad 2008-12-18 17:52:30 i Allmänt

Ok det är egentligen en lögn, men jag är väldigt irreterad iallafall, eller jag är lite putt. Nu har min foundation vart slut i 4 veckors tid.... Den finns ingen stans, nån vill att jag ska vara ful. inte ok!

Julbord

Publicerad 2008-12-17 17:04:15 i Allmänt

Kl är 17:04 och utanför mig sitter hela kontoret och äter julbord, jag och eva sitter och pratar i telefon, snart kommer nog nån och byter ut oss.... Börjar bli lite hungrig. Ödetslott faller på bokningen, vi får jobba och alla andra får ha myspys. sånt är livet.

Sååååååå snygg

Publicerad 2008-12-16 13:26:03 i Kändisar

Igår kom jag fram till att Magdalena Graaf är typ en av dom vackraste människorna, stod och tittade lite på henne igår när hon var på vickan... med Daniel Da Silva, lalala vilket scoop... Expressen, Aftonbladet och Se & Hör jag ger er tillstånd att trycka detta ;)

Iallafall så stod hon där med såå fina kläder och sååå fint hår och typ det perfekta leendet, jag blev lite kär.

Upprättelse

Publicerad 2008-12-15 17:13:19 i Allmänt

Äntligen kommer min tid!!!!!!!!!!!!

Alla har alltid hållhakar på mig till vänster och höger, dom kastar hållhakar överallt, jag blir tokig.... Men nu äntligen mohaha har jag sara hogg hållhakar på andra.

Kan ju inte säga vad det är för då förstör jag allt men haha vad nöjd jag är :)

Såååå lycklig!

Raggningsförsök som går för långt... Way förlångt!

Publicerad 2008-12-14 21:50:05 i Allmänt

Igår hade jag en väldigt trevlig utekväll med mina kära intimankollegor :) Kvällen började på Primo med en fördrink och trevligt footloose sällskap :)

Efter det gav vi oss iväg mot wallmans, tyvärr var vi inte så många som gick ut men den bästa skaran är ju dom som följer med ;)

Efter Wallmans gick jag och vackra Memona vidare till Golden Hits, det var 1 timma kvar tills stägning men min lust och memonas nyfikenhet kunde inte håll oss borta. När vi väl kommit fram så kommer 2 killar fram och börjar stöta på oss, vilket var ganska obehagligt, dom var inte dom mest smidiga raggningskillarna jag mött om man säger så. Dom hade bott i Sverige i ca ett år, dom pratade alltså inte så bra svenska... Han som hade "valt" ut mig om man kan säga så, stod bara och berättade hur sexig jag var och var bara allmänt närgången. Efter en stund försöker han byta nummer, jag säger att jag inte har nått nummer och att jag inte är intresserad då frågar han om jag har pojkvän. Jag säger att jag är lesbisk, då säger han att men då kan du inte få barn.... Jag säger att jag inte vill ha några barn, nu händer det läskiga, hans blick förändras radikalt och jag tror han ska smälla till mig... Då börjar han berätta om sitt ex som han var tillsammans med i två år som födde ett barn och hon dödade deras barn........ Vad säger man då undrar jag, jag var helt paff, direkt efter att han hade berättat det så ställer han sig i ett hörn och börjar gråta. Vem berättar det för en främling, det var helt klart det konstigaste jag har vart med om.

 

12 timmars arbete

Publicerad 2008-12-13 14:55:54 i Allmänt

Idag är min värsta arbetardag, började imorse kl 11:00 i butiken..... Blev livrädd när jag kom fram imorse, kl 20 i 11 var det 10 meter kö framför butiken, jag kunde inte tro att det var sant. Till min lättnad så var det utfösäljning på några kläder i porten bredvid, annars skulle jag nog aldrig få komma hem.

Efter butiken idag ska jag raka vägen till i intiman och jobba lite till, ska bli kul, not.... David ska ju bossa över mig idag, han tror han är chef, han vet nada. Jag ska ta över skeppet så fort jag kommer dit.

Längtar tills halv 11 då slutar jag jobba :)

Hyllning till 30åringen

Publicerad 2008-12-11 16:41:42 i Allmänt

Härom dagen kom jag till insikt, man måste vara 30år för att veta allt.
Min kära vän Binthi är nybliven 30-åring och still locking sooooo good, och hon har koll på allt här i livet, så behöver ni god, hårda men rättvisa råd vänd er till henne, hon vet allt!

Hyllning till Binthi!

Julen kommer inte till sara i år.

Publicerad 2008-12-11 12:59:16 i Allmänt

Jag säger det med en liten tår i ögat, men det blir nog ingen riktig jul för Sara Hogg i år.... Jag vågar nämligen inte gå ner i förrådet och hämta julpyntet. Detta är ett litet dilemma jag har, vad ska jag göra liksom? Jag älskar ju att julpynta och leva i julhysterin men om jag inte vågar så vågar jag ju inte.

Jag tänkte hämta allt förra veckan men nu har det kommit upp så himla mycket hemskheter, dels hoppade grinchen tillbaka till mitt minne... Om inte alla kommer ihåg det så var ju grinchen hos mig förra julen och stal allt mitt pynt. Och det känns väldigt jobbigt att gå ner i källaren nu, tänk om han sitter där och väntar igen. Och för det andra så spökar det i mitt hus, och jag vet inte vart deras samlingsställe finns, tänk om spökena sitter där nere i källaren och tar en fika eller nått precis när jag ska hämta mitt julpynt, dom kommer ju bli rasande om jag kommer och stör dom.

Så om det finns nån vänlig själ ute i världen som vill hjälpa mig kan man väl höra av sig till mig, för jag vill verkligen ha julen hemma hos mig. Utan jul ingen tomte, utan tomte ingen julklapp, så kan jag inte ha det.

Ps. jag lovar att du inte behöver bära, jag behöver bara ett stöd Ds.

Julbord

Publicerad 2008-12-04 17:10:01 i Allmänt

Tralalalala idag ska jag på julbord med mina kära kollegor, det ska bli så mysigt om man räknar bort julmaten. Julmat är väl ändå sååå överskattat, vad är mumsigt bland prinskorvar och köttbullar, inget fancy med det.
Så om man räknar bort det så är det väldigt trevligt med julbord.

Så nu måste jag se till att ladda lite och hålla upp min partypingla status jag lyckas skaffa mig dom senast veckorna ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela