Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Bulle på ögat

Publicerad 2009-04-24 16:48:36 i Allmänt

Jag har en stor äcklig vagel på ögat..... snyft säger jag bara den är stor, gör ont och är varig. På min lediga helg och allt. Kan inte allt bara vara till perfektion nångång i livet. Nonononono, vi sätter dit en äcklig varböld för att göra allt lite svårare.
Idag är det kalas hos mamma som fyller 45år, grattis!!!!! och imorgon ska jag till grönan med intiman gänget, kan ju inte bli mycket bättre.

Bra helg minus varböld tjoho!!!!!!!!

3 rumpor med tillhörande mapp

Publicerad 2009-04-06 16:44:34 i Allmänt

Jobbet kan vara en pest när solen skiner och himlen är klart blå. Men 5 minuters rast kan göra en hel dag. Jag, Stina och Stefan tog oss varsin blå mapp lade ner dom på marken och satte våra söta rumpor på dom och lätt solen värma våra kalla vinterkroppar. Bästa ljusterapin man kunde få en sån här härlig måndag.

Tänk att en sån liten stund kan göra ens dag. Knappt jobbigt att vara inne på arbetsdag 15 idag. Jag mår bra :)

Stand up

Publicerad 2009-04-02 11:49:34 i Allmänt

Igår jorde jag som sagt min stora debut på en standup scen. Det var så roligt, men jag var så sjukt nervös, säger bara tack gode gud att det var en roll och färdigt skrivet manus, annars hade jag dött. Sen var det ju tur att jag skulle vara dålig, för då kunde det ju inte gå fel :)
Men det var verkligen bland det värsta jag vart med om, när publiken skulle börja bua och prata. Jag ger verkligen mitt fulla stöd till nyblivna standup komiker, det ni gör är inte lätt... att försöka överrösta ett hav av sorl och samtidigt tycka att man är bäst i världen, snacka om press.

Som sagt det värsta jag gjort men shit vad kul det var. Satte den på första tagningen :)
Sen åkte vi vidare till norra brunn där jag fick nervärdera Johan Glans, det var verkligen en upplevelse för jag har aldrig hört någon tycka illa om honom. svårt att hålla sig för skratt var det för han är ju bara sååå rolig :)

Igår var en helt ok dag helt enkelt :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela