Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Massa kändisar och härliga kvällar

Publicerad 2008-09-27 01:18:25 i Kändisar

I onsdags var jag på schlagerbarens genrep, åttiotals show kör dom i år och fyfan vad bra dom var. Vi var typ 15 i publiken men shit vilket ös det var på oss allihopa. Tess Melker, Andreas Lundstedt och Niklas Andersson satt bland oss om vi ska näma några kändisnamn ;)
Var där med mina kära vänner Nikki och Martin, det var verkligen en hellyckad kväll, riktigt roligt hade vi. Nikki är ju en stor beundrare av Niklas, hon vågade dock inte riktigt ta steget fram, men det ordnade jag minsann, kramar fick hon till och med ;)
Efter showen blev det självklart dags för karaoke, det var ju ändå uttagning till karaoke SM i onsdags. Jag anmälde Nikki med Gabriellas Sång och oh my lord vad bra hon var, tyvärr vann hon inte men det var ofattbart för hon var lätt bäst av alla, och det visste alla. Johan som satt i juryn ska få lida lite under Pelle svanslös, vi får se hur hans peruk straffas för att han inte korade Nikki som grymast ;)
Petra Mede dök upp under kvällen, shit vilken underbar människa hon var, och grattis i efterskott till henne, i onsdags var det hennes födelsedag och vi alla sjöng för skönheten.
Det coolaste var nog när Andreas Lundstedt gick förbi mig och martin och gav martin en drink, den smakade tandkräm och var sjukt äcklig haha...
Grym kväll var det iallafall.

Idag var vi på Ladies Night med jobbflickorna, jag, binthi, linda och marie gjorde showen lätt vi var verkligen grymast i hela publiken haha... Och Susanne blev filmad i publiken, shit vad vi skrek haha.
Kvällens höjdpunkt var lätt när Peter Stormare visade kuken ;)

Men även denna kväll ska ha ett slut, om 6 timmar ska jag upp och tvätta, jag gissar att chansen är lika med noll att jag kommer upp.

God natt och puss.

Ps. Missa inte Ladies Night eller schlagerbaren Ds.

 

Footloose

Publicerad 2008-09-20 00:42:10 i Kändisar

Numera är jag sminkass. på footloose, hela helgen ska jag gå bredvid Jessica och lära mig maskösjobbet för footloose som går på intiman. Det är så roligt och jag känner mig verkligen hedrad att Jessica ger mig denna chansen.
Var där första gången igår, gick då bredvid Jessica hela tiden, det är mycket att hålla reda på och vissa byten är typ super stressade, men detta ska nog gå jättebra :)
Nu över till kändis-kåtheten ;) Brolle ooh my god vad charmig han är, så trevlig och sjukt snygg. Men alla i ensemblen är underbara, och herregud vilken stjärna Peter Johansson är.

Så nu uppmaning till alla, kom och titta på söndag för då är det jag som sköter sminket :)

57 dagar, 15 timmar och 42 minuter kvar

Publicerad 2008-09-09 23:50:20 i Allmänt

Exakt så lång tid är det kvar tills yngve kommer "ärra" mig för livet. Det är då jag är och tattuerar mig. En vacker körsbärsträdgren kommer pryda min då super sexiga kropp.

I mitt drömsenario har jag dessutom gått ner 10 kg då också, jag säger bara oh my lord vad het jag kommer va.

Dagens Tips

Publicerad 2008-09-07 20:45:58 i Allmänt

Ett tips, köp aldrig soffa ensam, det är omöjligt att få ihop den.

Tur att man har manliga vänner som kommer till min räddning :) 

Känslomässiga jag

Publicerad 2008-09-06 23:11:34 i Allmänt

Dom som känner mig är säkert mycket väl medvetna om att jag är en väldigt känslosam person, när jag är glad sprudlar jag av lycka, när jag är sprallig är jag nästan sjukligt jobbig att vara med om man inte hinner ikapp min energi, och om jag är arg/sur håller man sig långt ifrån mig.
Men idag är första dagen jag verkligen kommit fram till hur jobbigt det är att vara långsint.
För en tid sedan började jag nämligen vara sur och arg över en grej, men sen blev jag tvungen till att komma över det för jag och X kom nämligen fram till att detta skulle vara bättre för mig i längden men det har gjort att min långsinthet har utvecklat den här grejen till en helt annan ilska som jag nu inte kan släppa pågrund av att jag är så jävla långsint.
Vilket jag kom på idag är typ extremt jobbigt eftersom den här grejen jag är sur på kommer aldrig göra det jag tycker den ska göra, grejen är way too proud för det...
Så nu får jag gå med min långsinthet i resten av mitt liv eller bara sätta stopp för denna känslovåg som lever sitt egna liv i mitt sinne.

Vilket som, det såååå sjukt jobbigt iallafall.

Matgudinnan

Publicerad 2008-09-06 19:02:24 i Allmänt

Jag bor själv och går på strikt diet då bara måste man tvinga sig själv att bli bra på att laga mat... Och jag har blivit grym :)

  

Södermalm

Publicerad 2008-09-02 22:49:18 i Allmänt

Jag älskar mitt nya hem, i lördags flyttade jag, är inte riktigt i närheten av helt upppackad men jag är på god väg.
Det bästa med min nya lägenhet är när man lägger sig i sängen, lägenheten är helt mörklagd och gatans alla neonljus blir min nya nattlampa, finns inget mysigare än när taket är alldeles röd av gatuljuset.
Jag kan äntligen gå till jobbet, adrig mera roslagsbanan eller 624 bussen.
Finns ingen lyckligare än jag just nu :)

ring om du vill hälsa på :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela