Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Förkyld

Publicerad 2009-06-18 14:53:07 i Allmänt

Härom dagen när jag gick och besökte min kära vän Nikki för att lämna lite Cocilana och inköpta saker till min sjukling så tänkte jag gud vad skönt att vara lite förkyld, Nikki lät så mysig med sin hesa röst. Jag tänkte hur skönt det skulle vara att bara ligga på soffan och tycka synd om sig själv... Men fel hade jag för nu ligger jag här med hes hoströst, förstoppad näsa och en början till liggsår och det är inte alls mysigt... Hur kunde jag tänka att det skulle vara mysigt att snyta ut 3 kilo slemmigt och missfärgat snor, och hosta upp nått som känns som ruttet gammalt damm hur kunde jag vilja göra det?
Näää påminn mig om att nästa gång jag vill vara sjuk så vill jag inte det, och om jag säger emot att jo det vill jag, slå nått i huvudet på mig då.

Vi har fått bebisar.

Publicerad 2009-06-09 09:47:09 i Film

Utanför ett fönster i hammarbysjöstad en vacker vårdag såg vi två måsar pippa. Ena måsen började strax efter det bygga bo på vår grannskorsten. Härligt tänkte vi här på jobbet vi har blivit granne med en mås. Lite fundersam blev vi när måsen bara satt där i boet dag ut och dag in. Men nu vet vi varför, måsen har fått bebisar två små fluffiga saker har kläkts och dom är döpta till fluffy och puffy :) Sååååå söta.

Uppdatering

Publicerad 2009-06-04 16:20:14 i Allmänt

Hahaha, något dålig på att uppdatera, men här kommer det minsann... Tjockismötet - det blev inga tårar, eva var mest chockad 21 cm är det jag tappat runt min midja... Bra säger jag minsann :)

2 veckor kvar tills semester, ska bli såååå otroligt skönt, börjar med en vecka sen jobbar jag lite till men sen kommer 3 veckor på raken... Sola sola sola. Mitt mål: ska bli brunare än binthi för hon är bara för snygg just nu efter en veckas solsemester.... orättvist ändå.

Funderar på att flytta bloggen, för hallå ska jag lyckas bli kändisbloggare måste jag ha mer än 10st läsare, ok att jag älskar er 10 men nikki har kommit upp i 20000 och  det känns som att jag är tävlingsredo nu.

Vi får se vad som händer, bra ska det bli iallafall.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela