Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Guldmasken 2009

Publicerad 2009-02-27 00:11:33 i Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar, längtar så mycket, det ska verkligen bli jätte kul. Hoppas vi vinner allt :)



Min vackra inbjudan :)

Misshandel vid slussen!!!

Publicerad 2009-02-25 13:34:06 i Allmänt

Igår kväll kl 21:46 blev en flicka misshandlad av ett fruktansvärt monster. Den söta oskyldiga flickan skulle snällt gå förbi det fruktansvärda alkoholiserade monstret i trappan, och innan hon visste ordet av det så sparkar henne på smalbenet så hon faller mot marken. Hon rättar till sig och frågar vad han håller på med, mannen bara skriker ut med sin fruktansvärda andedräkt HÅLL KÄFTEN!!! Han blir kallad idiot. Flickan är idag tillbaka i sin vanliga vardagen, men monstret kommer för all framtid veta att han är en idiot.

Snyft, jag har nog fortfarande lite ont i mitt ben, människor är dumma.

Utmaningen

Publicerad 2009-02-19 16:01:41 i Allmänt

jag har blivit utmanad av Bittermarie http://bittermarie.blogg.se/

1. Gå till "mina bilder"
2. Gå till den 6:e mappen
3.Ta sedan den 6:e bilden i den mappen, lägg upp bilden på bloggen och skriv något om bilden!
4.utmana sedan 6 bloggare att göra samma sak!!

Här är min bild:
 

Detta är en bild på på världens finaste patrik, han är lika go och gla som kexchoklad.


Nu utmanar jag följande bloggare:
duvfors.blogg.se
broderpuck.blogg.se
mirettas.blogg.se
slattinnan.blogg.se
alkoholistchefen.blogg.se (om hon finns kvar)

Sen vet jag inga fler bloggar ;) So over and out.

Whigga and Bligga

Publicerad 2009-02-19 15:49:46 i Allmänt

Idag kom jag på ett nytt utryck, kände mig något stolt kan jag nog påstå... Utrycket "Whigga" finns ju redan, det är förkortningen på white nigger, så jag kände att alla svarta måste ju känna sig lite utanför... Så därför la jag in utrycket "Bligga" i ordförrådet, förkortning av black nigger. Sååååå bra ord. Så nu kan vi alla vara bligga och whigga :)

I fell happy! Nu har jag spridit glädje minsann.

Benknäckaren

Publicerad 2009-02-19 15:43:36 i Allmänt

Var hos kiropraktorn idag, kan ha vart det läskigaste jag gjort... När han vred och vände och knakade hela nacken då kände man sig lagom liten. Men nu kan jag iallafall titta åt båda hållen :) så det var verkligen värt det, men än är jag inte helt återställd.

Nackspärr

Publicerad 2009-02-18 16:12:44 i Allmänt

Idag är man invalido på hög nivå, har typ den värsta nackspärren ever, kan vrida huvudet sisådär 10grader åt vänster så vill du ha ögonkontakt med mig idag satsa på vänster.

Idag ska jag, Eva och Marie ha klipp och färgverkstad. eva ska klippa dom små hårstråna och jag ska färga, ska bli så mysigt, sen får man inte glömma att det är Grey's premiär idag, ska bli sååå spännande.

Vi kommer väl alla ihåg vad som hände sist, doktor Hahn (som ida tycker att jag är lik) hotar med att stämma sjukhuset pga Izzies snesteg med Dannys hjärta. Hon tänker verkligen bara på sig själv, gör hon det så kommer jag bli så sur... Det är ju ändå hennes vänner hon jobbar med, hon skulle ju bara skada dom det finns ingen anledning att stämma dom när det var så länge sen. Dr Hahn skärpning nu, gör nått vettigt med ditt liv istället för att sabba för andra.

Mambo Jambo

Publicerad 2009-02-05 16:32:14 i Allmänt

Igår var jag hos en homeopat aka mambo jambo doktor... Det var dags för mig att ta reda på varför jag inte kan vakna. Man hör ju om alla människor som har svårt att somna på nätterna och det finns ju alla möjliga förklaringar till deras problem, men vad gör man för dom som somnar bekvämt på kvällen i någorlunda tid men bara vägrar vakna? Jag vet inte vad man gör så jag tänkte, klart en mambo jambo vet... Har fått sjukt läskigt stora piller som jag ska prova äta nu i en månads tid, jag tänker så här, funkar det inte på 3 veckor då går jag inte tillbaka för sjukt dyr var han dessutom.
Men det börjar bli ganska jobbigt nu när man jämt och ständigt kommer lite försent till jobbet, får ställa sig i mitten av kontoret och be om ursäkt för att man är sen. Och det är verkligen psykiskt jobbigt att behöva göra det när man verkligen inte kan hjälpa det. Om jag kunde välja själv skulla jag alltid komma i tid, men det är en omöjlighet när kroppen bestämmer sig för att för att lägga sig i koma några timmar om dan. Och jag överdriver inte, för mellan kl 04:00 och 08:30 dör jag varje dag.

I'm a living dead person.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela