Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Alkisarna kommer nu över på hembesök

Publicerad 2008-07-26 16:04:23 i Allmänt

Idag hände en otippad grej... Alltså jag känner så här när alkisar kommer fram till en på gatan för att fråga om man har några cigg är det en sak, det kan man liksom stå ut med men när dom kommer och knackar på hemma hos en då har dom gått över gränsen med flera för långa steg.
Jag vill inte att en illa luktande A-lagare kommer och drar i min dörr för att komma in. Normalt brukar jag inte öppna dörren när jag tittar ut genom nyckelhålet och ser en främling men nu stod han och vinka och jag kom på att jag inte låst dörren.
Jag öppnar dörren, han öppnar munnen, och hans illaluktande andedräkt bokstavligen kastar sig över mig. När jag sägar att jag inte har några cigg frågar han mig om jag känner nån som har det, haha vad är det för fråga som om jag skulle berätta det för honom...
AAA hjälp han kom tillbaka och dunka på dörren...
Jag har ringt störningsjouren nu, nu blir han tillfångatagen :)
Sjukt läskigt

22 år

Publicerad 2008-07-25 22:09:42 i Allmänt

Igår var min födelsedag, hela 22 år fyllde jag, bästa åldern om jag får säga det själv :) då är man vuxen på riktigt :)

Johan gav mig en tattuering, lite skraj nu men jag längtar :) 

Putting + Hutting = Bakfylla

Publicerad 2008-07-19 13:19:35 i Allmänt

Igår kväll blev jag upphämtad av söta Stefan och charmerande Daniel för att spela lite minigolf efter jobbet. Kvällen började bra, jag hade vinnargöden i ögonen och jag var självsäker som få. Efter vi hade spelat 2 hål måste det blivit nån slags snetändning, jag ledde stort men dom började komma ikapp, plötsligt låg vi lika och det omvandlades till att jag förlora stort. Men vadå, jag gick ju inte in för att vinna, det är ju samhörigheten som har betydelse, allt jag ville var att umgås med min trevliga gossar. Varför skulle jag vilja vinna?
Efter vår trevliga puttingstund åkte vi hem till Daniel för ett parti Fia med knuff... eller förlåt, hutt, vi skulle spela Fia med hutt.... Jag kan väl säga så här jag förlora stort även i det spelat. Men det är smällar man får ta när man vill ha lite trevligt.

Ps. aldrig igen Absolut Peppar Ds.

Sonja Aldén

Publicerad 2008-07-18 14:42:18 i Kändisar

Stod bredvid Sonja idag väntandes på tunnelbanan vid gamla stan, det enda jag ville säga till henne var att sluta köpa mina "pets" från facebook. Men jag vågade inte ;)

Tristesen fortsätter...

Publicerad 2008-07-16 17:18:45 i Allmänt

Tristesen? Så kan det ju bara inte heta... eller? Hur fasiken stavas det? Aja skitsamma sjukt trist är det iallafall.... Nu börjar jag seriöst vara så uttråkad att paniken börjar följa mitt sinne, två dar kvar men jag har ingen aning om hur det ska gå.... Just nu är jag dessutom så ensam på kontoret så, mina enda vän just nu är den där äckliga flugan som flyger runt och trasslar in sig i gardinen, och jag vet inte riktigt hur jag känner för det... Jag hatar ju flugor, hur ska jag kunna vara vän med nån som jag fruktar?... Fast det är ju klart man säger ju alltid att man ska hålla sina fiender nära.

Jag vill ha semester nuuuuuuuuuuu!

Jag och eva har haft så lite att göra satt vi till och med tillverkat ett vimpelsystem här på kontoret. Eva berättade nämligen för mig att det är väldigt svårt att hålla reda på mitt humör och eftersom att jag har så extremt svårt att kontrollera mina känslor (dramaqueen) så behöver vi ett system så man vet när man kan prata med mig eller inte.

För er kollegor där ute så ser systemet ut på följande sätt:

Gul vimpel: Neutral mark (prata gärna med sara)
Grön vimpel: Topphumör  (kan inte bli bättre, skratta gärna med sara)
Röd vimpal: Surmulen (sara är långsint så för din egen skull håll dig borta men inte för länge för då blir hon sur över det)
Svart vimpal: DON'T ASK JUST BACK OFF!!!!!!!!!

jag jobbar i värmen....

Publicerad 2008-07-14 16:12:49 i Allmänt

jag vill bara ligga hemma på min balkong kanske lyckas att bli brun ta en drink äta godis och glass tills jag storknar för att jag blivit så tjock så magvalkarna hänger ut över balkongkanten... Det är vad jag vill, men istället sitter jag på kontoret där det är iskallt och sollöst, det ringer knappt nått och sa jag att det var iskallt och sollöst.

Så om du nån gång tänkt tanken att jag vill vara saras "knight in shiny armor" då är din chans inne, kom och rädda mig ta mig på tidig semester!!!!!!!!

Jag väntar på dig!

Skadedjuren blir min död

Publicerad 2008-07-10 17:47:33 i Allmänt

Härom dan när jag satt nersjunken i min underbara soffa hände nått hemskt, jag satt och tittade på tv hade mysigt för mig själv och störde inte någon speciell.... Plötsligt hör jag som ett knaster från köket, jag tänker det är kanske kylskåpsdörren som står öppen.... Jag tar mig in till köket för att lyssna efter detta lustiga och oväntade ljud, det är inte kylskåpet, vad kan det vara? Jag lyssnar vidare, det kommer från diskhon, jag tittar ner mot dom små avloppshålen och AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... Jag skriker och får panik, jag sätter på kranen så vidundret ska spolas ner, vad var det för nått? Min första tanke blir en tusenfoting... Men vänta hade den tusen ben? Nej! Det kunde inte vara en tusenfoting... Vad var detta äckliga som jag precis hade förhoppningsvis chockdödat med mitt kalla och varma vatten? Jag somnade in senare på natten livrädd och skakande. Dagen efter pratade jag med min god vän Pelle, han drar slutsatsen att detta monster inte kunnat vara något annat än en KACKERLACKA.... en kackerlacka? Vad ska jag göra nu? Blodet började pulsera fortare och fortare destumer pelle och jag pratade, efter vårt samtal gick jag iallafall in på anticimex och kollade upp lite mer fakta samt bilder. Tyvärr tror jag att pelle hade rätt, det kan inte ha vart något annat, så jag har kontaktat anticimex och dom har skickat kackerlacksfällor hem till mig, jag måste nämligen undersöka om det var en kackerlacka först innan dom kommer och sanerar. Kvinnan säger till mig att titta efter lite nogrant vart dom kan komma ifrån, HALLÅ är hon dum på riktigt tänker jag, känner hon mig överhuvudtaget? Antagligen inte för då skulle hon veta att det inte finns nån som är lika rädd för insekter som jag.
Jag har nu flyttat hem till mamma igen och jag vägrar flytta tillbaka hem tills mitt hem är renat.

Nu undrar jag bara hur otur en människa kan ha, om man går tillbaka till början av mitt bloggskrivande kan man nämligen läsa om mina andra husgäster silverfiskarna, jag menar kom igen hur många besök ska jag få av dessa onödigt levande varelserna.

Nu får det vara nog, jag har aldrig vart så lycklig att jag ska flytta ifrån min äckel lägenhet, hoppas nästa hyresgäst gillar skadedjur mer än jag annars har hon/han ett helvete framför sig.

Tillbaka på jobbet

Publicerad 2008-07-07 13:49:24 i Allmänt

Första dan efter ledigheten som jag är tillbaka på jobbet, det är svinkallt det ringer ingenting och stefan och binthi har markerat hela kontorsplatsen som om golvet vore offer för mordplats.
Jag gillar inte att jag inte har något inflyttande, här är man den som ska skruva ihop skiten men ändå får jag inte bestämma någonting.
Men vänta ni bara överraskningar ska dyka upp, jag har ju faktiskt kontoret för mig själv :)
Mohahahahahahahaha vänta ni bara.

Flygplats paus

Publicerad 2008-07-06 17:08:20 i Allmänt

Sitter pa flygplatsen nu pa vag hem fran LONDON..... Allt har vart super, lite shopping, billig skitmat, sevardigheter och massa musikal, kan det bli battre? i think not....
Nina var helt fantastisk i Spamalot, kande mig sa dar lagom cool eftersom mina vanner kanner henne, hon ar en i ganget liksom ;)
The Lord of the ring snacka om cool musikal, lyckas man trolla bort folk fran scenen da ar man A OK med mig, snyggare effekter far man leta efter.
WICKED ar absolut det basta jag har sett, sangen kladerna allt var helt fantastiskt.
Musikal i Sverige slang er i vaggen, det gar liksom inte att toppa detta, jag hoppas av hela min sjal (sjal haha) att dessa musikaler aldrig setts upp i sverige for det funkar bara inte.


Orkar inte skriva sa mycket sa om nan undrar natt ar det bara att fraga kommer upp lite bilder sen ocksa.

Saknar alla hemma nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela