Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Hemma

Publicerad 2012-12-07 14:16:00 i Los Angeles

I tisdags kom jag hem efter en lång flygresa, två mellanlandningar, först i Seattle där jag satt bredvid Ron Perlman (AWESOME!!!!) och sen i island.... Tog långtid så det var skönt att landa i stockholm och se min söta mamma :)
Har fortfarande jetlag och trött och pigg på väldigt konstiga tider, och kylan är inte så rolig haha, ganska stor skillnad från bara i måndags :)
Det är skönt att vara tillbaka här hemma men längtar efter mina vänner i LA nu istället :)
 
 
skillnad minsann :)

 
 

Åker hem

Publicerad 2012-12-03 08:25:43 i Los Angeles

Har haft en jättemysig sista dag i LA! Lunchat med Sara och vinat med finaste Ellie, jätte jobbigt att säga hej då dock. Kommer sakna alla så mycket men förstås mest min älskling Ellinor!!!!
Trodde att det skulle vara jätte jobbigt att åka.... Men nånting hände ikväll när jag kom hem, shelby min rumskamrat sov så det var helt mörkt i lägenheten, jag gick och borstade tänderna, kissade, bytte om och nu tänkte lägga mig i sängen för att sova så skönt.... Upptäcker att den jävla idiot hunden som inte kan eller fattar nånting har igen för andra gången knaprat i sig mina hormoner! Nu är jag bara förbannad och helt plötsligt har känslan från sorg ändrats till lättnad, ska bli så otroligt skönt att slippa bo med den jobbigaste hunden i världen! Hej då Apple, vill aldrig mer se dig!!! (ps älskar hundar men Apple är vidrig)
Förutom det ja ledsen att jag åker!

Sista amerikanska upplevelsen

Publicerad 2012-12-02 03:02:51 i Los Angeles

Igår åkte jag och Callan hem till Kaity då hon kom på att det fortfarande var en sak kvar jag inte gjort ännu i USA, och det var att sitta kring en eld och grilla smores.
Så det blev det, smores och en massa vin :)

Callan som inte dricker alkohol drack mjölk haha :) 
Underbar sista kväll med girlsen :)

Dag 85 sista dagen i skolan

Publicerad 2012-12-01 02:07:24 i Los Angeles

Med tårar nära så skriver jag idag för sista gången om min tid på Cinema Makeup School.
18 veckor har gått förbi i raketfart och jag önskar med hela mitt hjärta att jag kunde vrida tillbaka tiden så jag igen kan få gå i skolan. Dessa månader har vart de bästa månaderna i mitt liv, har bara vart lycka omkring mig!!!
Och jag är så sjukt stolt över mig själv för att jag verkligen åkte iväg och investerade i mig själv, något alla borde göra, man behöver inte åka till andra sidan jorden men att investera i sig själv är det bästa man kan göra, det är det jag har lärt mig mest :)
Klockan 4:00 var jag i skolan idag då vi skulle vara klara kl 10:30 för att åka och titta på Rick Baker som fick sin stjärna.
Är chockad över att jag kom upp men jag somnade halv 9 så jag klarade mig väldigt bra :)
Så här blev slutresultat av min special effects klass, och ps. Jag fick ett A i betyg :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela