Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Skinny as hell

Publicerad 2008-11-27 16:36:10 i Allmänt

Var på hälsouppföljning häromdan vilket var en stor succé!

På 10 veckor har jag tappat 12cm av min midja, jag är bara såååå bra. 14 veckor kvar tills denna prinsessa är färdigformad :)

Av med oskulden

Publicerad 2008-11-24 20:28:02 i Kändisar

Idag var min första kollationering, så nu var den oskulden borta :) Det var väldigt kul... Var så nervös innan, alla vet ju hur jag är när det gäller kändisar. Kändisar som blev avprickade idag var Babben, Loa Falkman, Adde Malmberg och Lars-Åke Wilhelmsson :)

Jag ska nämligen sminka Obesvarad Kärlek i vår, så idag var alltså första mötet för er som inte vet vad kollationering är ;) Vi läste manus och pratade strunt, en riktigt trevlig dag med sånt som jag gillar helt enkelt.

Det kommer bli en super bra föreställning så den borde alla se på intiman i vår.

Shit vilken reklam jag gjorde nu, jag är en sån bra medarbetare.

En tråkig uppenbarelse

Publicerad 2008-11-13 21:50:27 i Allmänt

Idag kom jag på en ganska tragisk sak, jag kommer aldrig bli tillsammans med min egentliga drömkille... Ok antagligen kommer jag nån dag hitta min perfekta man och vi kommer leva alla våra lyckliga dagar och bla bla bla.. Men alla mina blivande män måste alltid vara medvetna om att det finns någon bättre för mig än han. Nu undrar man ju då varför jag inte väljer den bästa till att börja med så jag slipper såra alla små eländiga män som tror dom kan vinna mitt hjärta.. Men det är inte så enkelt för min dröm är redan gift. Men blir det så att han kommer nån dag så kommer min dåvarande make bli utbytt, för den dagen Johnny Depp kommer med sin kärleksförklaring till mig så kommer jag lämna min man.

Tragiskt men sant.

Allot has happende

Publicerad 2008-11-12 10:49:10 i Allmänt

Oj oj oj nu har det hänt massa grejor som inte kommit med på bloggen ännu :) ehm uppdatering kanske? Ja tack!

Den 6 november var dagen då Sara Hogg blev en ny människa, i alla fall skalet Sara blev annorlunda. Jag var nämligen och tatuerade mig :) Yngve på Heavenly inc har nu satt ett avtryck på min kropp.
Jag var så nervös innan vi skulle börja, försökte förbereda mig men det var inte så lätt kan jag säga när man inte ens vet vad som ska hända. När han gjorde konturerna blev jag nästan lite besviken, det gjorde knappt ont. Men sen kom ifyllningen, fy farao säger jag bara, det gjorde så jäla ont, jag satt och skaka och frös kunde inte längre kontrollera min kropp. Sjukt läskigt men det var värt varenda sekund, hela 3 timmar av smärta. Eftersom att jag har klarat av det så vet nu hela världen att alla kan klara av en tatuering.

 

I måndags var vi på Tv4, Pelle svanslös var där för lite promoting, dom kommer på tv om bara 5 minuter :) Det var riktigt spännande, alla var så nervösa, Johans smink ville inte ens fastna på läppen sån puls han hade. Och dom var så bra, såg så himla snyggt och proffsigt ut allting. Och det var massa kändisar, men roligast var det att träffa Peter Harrisson och när Jennie frågade Peter Jöback om han skulle pippa i tv haha. Hon sa fel, skulle fråga honom om han skulle tipsa i tv. men nu blev det ska du pippa i tv haha det var så himla roligt, man kanske behövde vara där ;)  

Buttriks

Publicerad 2008-11-01 23:34:59 i Allmänt

Ett tips till världen, gå aldrig och ahndla på buttriks på allahelgona.....
Idag när jag kom till intiman för att starta min "helgliga" sminkning till pelle svanslös, märkte vi att det viktigast sminket var försvunnet vilket betydde att jag var tvungen att inköpa nytt smink, vilket man gör på buttriks.
När jag kommer dit trodde jag att jag skulle dö, till min stora fasa märker jag att det är kö in till butiken... Jag säger bara men hallå, kom igen, inte kul.
Sminket fanns i kassan så det var bara att ställa sig och vänta, när jag kommer fram hade jag en riktig röta, det fanns bara en burk kvar och den blev min :)

Så jag säger det gå aldrig till buttriks på allahelgona, inte värt det i promise.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela