Hoggen på bloggen!

Den ultimata bloggen för det rimmar ju på Hoggen och det är ju jag :)

Micke min slav!!!!!!!!!!

Publicerad 2009-01-31 16:21:32 i Allmänt

Jag har skaffat mig en slav, han tvättar och gör såååå fint åt mig. Det något alla borde ha. Men jag vet inte om hans hemliga tvättknep är något att ha. Galltvål är inget att ha det gör bara dom röda fläckarna blå.

Idag förstod jag också hur mycket gifter det måste vara i naturdiet, det var nämligen fläckar från det som jag hade på min klänning. hur kan än fläck som var röd gå från tvättningen till att bli blå, nått är fel.

Läskigt!!!! Och det häller man i sig.

Guldmasken 2009

Publicerad 2009-01-30 11:09:36 i Kändisar

Idag blev det bestämt, JAG ska på Guldmasken........ AAAAAAAAAAAAAAAAHHHH jag är så lycklig, det kommer bli den bästa dagen ever. Obesvarad Kärlek är nominerad för Bästa Regi, Bästa Föreställning, Bästa Kostym, Bästa Manliga Huvudroll och Bästa Kvinnliga Huvudroll :) Vem vet dom kanske tillängnar priset till mig ;)

Helsingborg

Publicerad 2009-01-23 16:15:59 i Allmänt

imorgon ska jag till Helsingborg och äntligen titta på Wallmans Showen och träffa Lotta :)

Jippi såååååå glad!

Finska Skola

Publicerad 2009-01-22 16:22:35 i Allmänt

Mitt nya favvospråk, FINSKA!!!!

Dagens mening: Saanko istua tässä kiitos. (Kan jag få sitta här tack)

Människor man aldrig lär känna

Publicerad 2009-01-19 15:07:15 i Allmänt

I fredags begravdes min farmor, det var en mycket konstig dag känslomässigt. En begravning är ju aldrig rolig att gå på, fast man inte känner personen så är det ju sorgligt, men det som gjorde mig mest ledsen var att höra allt det otroliga som min farmor var med om, hon lät som en väldigt spännande person, hon fick se alla mörka sidor av kriget, hon var konstnär och en otroligt stark kvinna. Sorgligt att jag aldrig fick se dessa sidor, för hon måste vart fantastisk som ung. Om jag fick välja en person som jag hade velat lära känna så var det Signe Rodahl, Men hon dog för många många år sen. Det var Signe Hogg som fick begravningen, Signe Rodahl kommer vi att strö ut i en norsk fjord för det är där hon hör hemma.

Signe Hogg 1924-2008

Vackra blommor

Publicerad 2009-01-19 00:22:05 i Allmänt

Mina underbara vänner Memona, Annina, David och Fia gav mig så vackra blommor på premiären av obesvarad kärlek. Tack fina ni, ni är underbara.

  

Från David, Memona, Annina, Fia och Hotell Kärnan.

Sissela Kyle

Publicerad 2009-01-15 16:21:18 i Kändisar

Idag hade jag en väldigt spännande morgon. Jag hade precis skickat min sl-biljett, jag ställde mig i kön för att snällt visa spärrvakten och vem står framför mig i kön tror ni, jo Sissela Kyla, och hon står inte stilla minsann utan hon står och bråkar med spärrvakten. Tydligen hade något stämplat fel på hennes biljett innan, hon och spärrvakten hade minsann inte samma åsikter hur detta skulle lösas, och det hördes minsann, sååå högljuda. You go Sissela skäll ut vakten.

En liten kul anekdot från min vardag :)

Hotell Kärnan

Publicerad 2009-01-15 16:17:56 i Allmänt

Världens finaste och bästaste och sötaste hotell. Idag fick jag blommor från hela receptionen, dom är dom sötaste tjejorna :) Dom gjorde min dag. Blommorna är till och med rosa :)

Fortsättning följde...

Publicerad 2009-01-09 18:20:56 i Allmänt

Jag trodde jag var i säkerhet, men fel hade jag. Anton, Binthi, Eva och david hoppade på mig med silvertejp och band fast mig mellan skrivborden. Jag kommer få men.

Jagad av bröstimplantat

Publicerad 2009-01-09 16:29:04 i Allmänt

Dagen har vart lång, för att förnöja denna långa dag tänkte jag att ett litet skämt var på sin plats.
Så jag satte mig vid Evas dator msn:ade till Binthi och sa att jag hade fått ett jobberbjudande som jag var sugen på att ta och att vi behövde prata, Binthi tog inte detta skämt som något positivt, hon började nästan gråta och var påväg hem.
Jag var tvungen att erkänna, så Binthi började spä på Evas msn, hon berättade hur besviken hon var att hon kunde ta upp det på msn.

Mitt lilla skämt tog djupa konsekvenser, Eva och Binthi tog upp en jakt efter mig, dom sprang efter mig i korridoren med deras hemmagjorde bröstimplantat, jag skulle straffas med ett bröst i huvet. Plötsligt hör jag Binthis stämma, -kasta på henne!!!!! Jag ser hur  bröstet flyger förbi min sida. Dom missade mig. Jag var tvungen att gömma mig, så in på Lindas kontor och in under skrivbordet, där satt jag säkert dom hittade mig inte :) Dagen blev räddad och det andra bröstet det har jag gömt så min säkerhet är nu i säkert bevar.  

2009 viljans år

Publicerad 2009-01-09 15:28:00 i Allmänt

Jag har skakat hand med Kristian, år 2009 ska vara viljans år.
Jag har nu bara ett problem, för att jag ska kunna uppfylla den överenskomelsen så måste man ju vilja nått och jag har verkligen noll inspiration. Jag vet inte vad jag vill.
Det måste ju vara något stort, något magnifikt, viljans år det låter ju så pampigt och då kan man ju inte ha nån liten skit vilja.
Så om någon kan ge mig lite inspiration så jag vet vad fasiken jag vill så skulle jag bli väldigt glad.

Alla grejer jag vill handlar ju om en dags arbete och vad ska jag göra när jag är klar med dom viljorna då, tänk om jag har utrett mina viljor om en vecka är året slut då eller?

Detta är såååå frustrerande.... Jag kan ju inte svika mitt handslag. Tusingen Kristian jag vill inget.

Gud vad bittert.

Mitt största Fan

Publicerad 2009-01-08 14:00:09 i Allmänt

Ett stort tack till Stina Hammervik, hon är en i min lilla skara människor som verkligen uppskattar mig. Idag kom jag fram till hur stort hjärta Stina har, hon känner verkligen igen en stor tänkare när hon ser en. Och idag såg hon mig. Alla borde bli lite mer som Stina Hammervik. Stina förstår sitt eget bästa, hon läser min blogg, och det gör hon sååå rätt i för alla blir lite klokare av att läsa mina tankar. Tack Stina för att du ökar min statistik ;)

Blommor

Publicerad 2009-01-03 15:53:06 i Allmänt

Idag har jag fått mitt första blombud nånsin, david är sååå söt när han väl vill det ;) han gör det väldigt svårt att vara arg på honom, men det var det finaste nån har gjort, du är förlåten min fina vän :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela